fbpx
mbsg-header-1 mbsg-header-2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af!  Nu rijden, straks betalen? Ook dat kan via onze partners!

Lees meer

Afspraak maken

Ga naar de website van uw MBSG dealer en vul daar het formulier in! Of wij sturen uw aanvraag door naar de dichtsbijzijnde dealer.

Lees meer

Het nieuwste model van Mercedes is hier!

 66

Gistermorgen konden we al vroegtijdig kennis maken met Mercedes’ nieuwste. Nu is het tijd voor alle informatie, want de Nieuwe Mercedes-Benz CLA Coupé is officieel gepresenteerd. Zoals gezegd komt er zowel een CLA als een A-klasse Limousine. De splinternieuwe CLA gaat zich meer richting de CLS profileren. Althans, dat is hoe de marketeers ons willen laten denken. Een vierdeurs coupé, zoals ze het zelf noemen.

1

De nieuwe CLA is 4,69 meter lang, 1,8 meter breed en 1,4 meter hoog. De wielbasis bedraagt 2,7 meter. Het vernieude interieur van de eerdere A en B klasse maakt zijn intrede in de CLA. De CLA verschijnt in eerste instantie als CLA250, met een tweeliter viercilinder. Hij levert 225 pk en 350 Nm en is gekoppeld aan een zeventraps DCT. De marktlancering is in mei. Hoewel het merk nog schaars is qua details, spreekt Mercedes over een reeks benzine- en dieselmotoren.

 2

Mercedes geeft overigens nog wat leuke feitjes over de CLA. In totaal zijn er namelijk zo’n 750.000 exemplaren van de eerste generatie CLA Coupé en CLA Shooting Brake verkocht. Gemiddeld zijn de CLA-klanten, maar liefst tien jaar jonger dan de typische Mercedes-Benz rijder.

 3

De verwachting is dat de nieuwe CLA wordt gelanceerd in mei 2019.

4

FOTO rechten:
De gebruikte foto's worden reeds gebruikt op het internet (en facebook) en zijn naar onze mening rechtenvrij. Wanneer de rechtmatige eigenaar – bewijsbaar-  aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

ACTUEEL

Aangesloten

facebook breedFollinsta
follow us


MBSG-Vereniging

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

contactinformatie  e mail  info@mbsg.nl

PNGPIX COM Brown Mercedes Benz GLE Coupe Car PNG Image

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook       25 258987 linkedin icon vector png linked in logo rund.png       instagram

MBSG: Uw Mercedes-Benz Specialist

Lees meer

Waarom MBSG?

  • Nieuw- en gebruikte auto's

  • Officiële uitleesapparatuur

  • MBSG-Garantie

  • MBSG-Mobiliteitsgarantie

  • Verzekeringen & Schadeherstel

  • Leasing & Financiering