fbpx
mbsg-header-1 mbsg-header-2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af!  Nu rijden, straks betalen? Ook dat kan via onze partners!

Lees meer

Afspraak maken

Ga naar de website van uw MBSG dealer en vul daar het formulier in! Of wij sturen uw aanvraag door naar de dichtsbijzijnde dealer.

Lees meer

mercedes benz eqv 5

12 September is het zover.. De Mercedes-Benz EQV maakt zijn opwachting tijdens de IAA in Frankfurt. Tijdens de IAA zal Mercedes meer informatie en beelden vrijgeven over het nieuwe electrische model.

Mercedes heeft al een eVito en een eSprinter, en daar komt nu een MPV bij. De EQV is een elektrische V-Klasse met een verwacht bereik van 405 kilometer.

De EQV krijgt een accu met een capaciteit van 90 kWh, de accu wordt geplaats in de bodem van de EQV. De accu voorziet een 150 kW (204 pk) elektromotor. De motor is gemonteerd op de vooras en kan ook energie terugwinnen bij het afremmen van de bus. Daarmee kan de EQV een topsnelheid van 160 kilometer per uur aantikken. Daardoor zal de accu flink sneller leeg zijn, en opladen gaat ook niet heel snel. Standaard laden gaat met 11 kW, snelladen tien keer sneller: met 110 kW. Daarmee is de accu van 10% naar 80% opgeladen binnen 45 minuten.

mercedes benz eqv 13

mercedes benz eqv 15

FOTO rechten:
De gebruikte foto's worden reeds gebruikt op het internet (en facebook) en zijn naar onze mening rechtenvrij. Wanneer de rechtmatige eigenaar – bewijsbaar- aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

ACTUEEL

Aangesloten

facebook breedFollinsta
follow us


MBSG-Vereniging

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

contactinformatie  e mail  info@mbsg.nl

MBCAN 2018 E COUPE AV LN

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook       25 258987 linkedin icon vector png linked in logo rund.png       instagram

MBSG: Uw Mercedes-Benz Specialist

Lees meer

Waarom MBSG?

  • Nieuw- en gebruikte auto's

  • Officiële uitleesapparatuur

  • MBSG-Garantie

  • MBSG-Mobiliteitsgarantie

  • Verzekeringen & Schadeherstel

  • Leasing & Financiering