fbpx
mbsg-header-1 mbsg-header-2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af!  Nu rijden, straks betalen? Ook dat kan via onze partners!

Lees meer

Afspraak maken

Ga naar de website van uw MBSG dealer en vul daar het formulier in! Of wij sturen uw aanvraag door naar de dichtsbijzijnde dealer.

Lees meer

Mercedes-Benz F1
© Mercedes F1

De aannames dat het team van Mercedes-AMG-F1 binnen nu en 3 jaar uit de Formule 1 vertrekt kunnen definitief de prullenbak in. Mercedes maakt bekend een vijfjarige deal gesloten te hebben met het Britse Chemiebedrijf INEOS. Een F1-exit lijkt er dus (gelukkig) niet in te zitten voor het titel verdedigende Formule 1 team.

Afgelopen maandag onthulde Mercedes-AMG-F1 de nieuwe F1-wagen. Naast het gebruikelijke zilver valt direct op dat INEOS zich met de donkerrode kleur een plekje aan de zijkanten van de luchtinlaat, boven het hoofd van de coureurs, heeft aangemeten. Tevens is het INEOS logo terug te vinden aan de binnenzijde van de wing end plates.

Afgelopen jaren maakte INEOS al deel uit van het sponsorportfolio, maar vanaf dit jaar is deze overeenkomst uitgebreid en zal INEOS zich profileren als nieuwe hoofdsponsor van het Mercedes-F1 team.

Vrijdag 14 februari (Valentijnsdag) wordt de nieuwe wagen op het Silverstone circuit verwacht. De nieuwe Mercedes W11 wordt getest op het circuit en in volle glorie getoond aan de pers.

ACTUEEL

Aangesloten

facebook breedFollinsta
follow us


MBSG-Vereniging

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

contactinformatie  e mail  info@mbsg.nl

MBCAN 2018 E COUPE AV LN

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook       25 258987 linkedin icon vector png linked in logo rund.png       instagram

MBSG: Uw Mercedes-Benz Specialist

Lees meer

Waarom MBSG?

  • Nieuw- en gebruikte auto's

  • Officiële uitleesapparatuur

  • MBSG-Garantie

  • MBSG-Mobiliteitsgarantie

  • Verzekeringen & Schadeherstel

  • Leasing & Financiering